![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η σωστή θέση για να το νήμα σε ερωτήσεις σχετικά με, αλλά εδώ θα πάμε έτσι κι αλλιώς .. Κατά τη σύγκριση των ATI και Nvidia κάρτες, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Nvidia προδιαγραφή "Επεξεργαστής χαρτοπυρήνες" δίπλα στο Stream Processors ATI και στις προδιαγραφές του "Stream μονάδες." Είναι στην πραγματικότητα το ίδιο; Givin έννοια ότι το παράδειγμα: Nvidia GTX260 με 216 Επεξεργαστής χαρτοπυρήνες είναι μικρό σε σύγκριση με την ATI το 4970 800 Μονάδες Επεξεργασίας Streaming. Απλά χρειάζεται διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξύ των δύο τρόπων πάνε γι 'αυτό στις προδιαγραφές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τα πράγματα όπως και σε όλη αυτή την εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική. Αλλά έτσι κι αλλιώς, εδώ είναι η μεγάλη κουτάλα. nVidia χρησιμοποιεί επεξεργαστές ρεύμα που μπορεί να κάνει τίποτα στην ουσία, τον κωδικό που τους ζητά και η κάρτα δίνει ό, τι πολλοί που χρειάζεται. ATI, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί μπλοκ πέντε μεταποιητές ρεύμα που να είναι πιο αποτελεσματική: μπορεί να συμβεί μόνο μερικά ορισμένα καθήκοντα, αλλά αυτό καθιστά πιο αποτελεσματική ενίοτε, ανάλογα με το είδος του έργου που εκτελείται. NVidia Έτσι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα με λιγότερα SPs τους SPs που μπορεί να κάνει τα πάντα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|