Grafická karta Otázka - Porovnanie ATi a Nvidia Nemôžete porovnávať čo takhle cez úplne odlišné architektúry.
Ale aj tak, tu je to terno. nVidia používa stream procesorov, ktoré môžete robiť v podstate čokoľvek, kód žiada pre nich, a to bez karty dáva veľa potrebuje. ATI, na druhej strane, použitie blokov piatich stream procesormi, ktoré sú efektívnejšie: niektoré možné len do určitej úlohy, ale to je robí efektívnejšie niekedy v závislosti od druhu úlohy je spustiť.
NVidia tak môžete urobiť oveľa viac s menej SP ako SP môže robiť všetko.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子 Processor (s): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz | Základná doska: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | Pamäť RAM: 2GB Patriot Extreme Výkon | Grafické karty (s): PNY 8800GTS 320mb | Zvuková karta: Sound Blaster XtremeGamer 7,1 | Pevný disk (y): 80 GB + 500 GB | Optická mechanika (s): 2x SATA | Case / PSU: Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA | Chladenie: 4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm | Sieť / Internet: Qwest | Monitor (s): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Operačný systém (y): Windows XP + 7 | |