менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Відкрите Питання - Порівняння ATi і Nvidia

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 травня 2009, 21:45
Нові члени групи

Default Відкрите Питання - Порівняння ATi і Nvidia

Я не впевнений, що це правильний потік пост приблизно в питаннях, але тут ми йдемо все одно ..

При порівнянні ATI і Nvidia карт, в чому різниця між специфікації NVIDIA "Обчислювальні ядра" поряд з потокових процесорів і специфікаціям ATI's "Stream Processing Units". Чи є вони в те ж саме? Це означає, що Givin приклад:

Nvidia GTX260 з 216 ядер процесора мала в порівнянні з 4970 від ATI потокової обробки 800 одиниць. Мені просто потрібно роз'яснення різниці між цими двома шляхами вони йдуть про це в специфікаціях.
Old 23 травня 2009, 01:48
Донор групи

Default Відкрите Питання - Порівняння ATi і Nvidia

Не можна порівнювати такі речі з абсолютно різних архітектур.

Але в будь-якому разі, ось совок. NVidia використовує потокових процесорів, які можуть в основному, роблять нічого, код просить для них, і картка дає незалежно багато його потреби. ATI, з іншого боку, використовує блоки з п'яти потокових процесорів, які є більш ефективними: деякі з них можуть робити тільки певні завдання, але це робить їх більш ефективними іноді в залежності від того, яке завдання запускаються.

Таким NVidia може багато чого зробити більше з меншими витратами ПЛ також їх постачальники можуть робити все.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення фонду NVidia MX420 відеокарт в Dell 8250 AlanB Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 14:20
Як я можу розігнати мою NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E відеокарта? Джошуа Графічні карти & Монітори 1 25 листопада 2008 08:54
NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? CodeFreakC Графічні карти & Монітори 0 25 листопада 2008 01:42
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
Порівняння 2 карт Nvidia 8600GT blubla Графічні карти & Монітори 3 5 квітня 2008 13:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.