![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз са чудех дали трябва да получат отлагания 3 за моя преносим компютър напоследък, но има малък проблем. Очевидно е, че най-лаптоп видео карти смучете и рядко са upgradable, но след прегледа на изискванията и това, което имам аз помислих, че може би това е възможно, но аз не съм сигурен. Надявах се, че там може да бъде начин за увеличаване на овена на видео карти по подобен начин, както страница файлове или суап дяла. Ако това не е възможно, тогава може би някакъв вид външна видео карта? Както и да е, тук са моите спецификациите и изискванията. Ако имате някакви идеи, моля да ме уведомите, и ако това не е възможно, тогава това би било хубаво да се знае също. Благодарности Спецификациите ![]() Минимални изисквания ![]() Препоръчителни Изисквания ![]() |
|
| |||
| |||
| Вашият лаптоп няма да се показват отлагания 3, и няма начин да се използва както. Съжалявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е възможно. Лаптопи не са за игри.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| размерът на клипа овен не винаги е проблем, неговата скорост, която обработва данните на този тесен вход, така че промяната на размера, ако е възможно да не правят разлика. Ако искате да играете игри, получи Desktop. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ за избор на най-доброто видео карта за лаптопа ми. | Хорхе Луис | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 24 май 2009 г. 05:36 |
| Мога ли да добавите във видео карта за лаптоп? | Chainsman | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 ноември 2008 10:07 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Upgrade Лаптоп видео карта? | Xao | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 15 Jan 2008 15:09 |
| Мога ли да вмъкнете нов графика / видео карта в лаптопа ми? | antchinn | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 11 ноември 2007 14:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |