![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Byl jsem přemýšlela, kdybych měla dostat Fallout 3 pro svůj přenosný počítač v poslední době, ale je trochu problém. Je zřejmé, že většina notebooků video karty sát a jsou zřídka aktualizovatelné, ale po pohledu na požadavky a co já jsem si myslel, že snad je to možné, ale nejsem si jist.
Doufala jsem, že by mohla být cestou ke zvýšení RAM na grafické karty s podobným způsobem jako strana souborů nebo swap oddíly. Pokud to není možné, pak možná některé typy externí grafickou kartu? Tak jako tak, tady je moje specifikace a požadavků. Pokud máte nějaké nápady, dejte mi vědět, a pokud to není možné, pak že by bylo hezké vědět taky. Díky Specs ![]() Minimální požadavky ![]() Doporučené požadavky ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Váš notebook nebude fungovat Fallout 3, a neexistuje žádný způsob, jak ji spustit buď.
Omlouvat se. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Není možné. Notebooky nejsou na hraní.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
velikost video ram není vždy problém, jeho rychlost, která se zpracovává data to je na překážku, takže změna velikosti, pokud možno by se žádný rozdíl. pokud chcete hrát hry, dostanete ploše.
|