μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Μαρτίου, 2009, 20:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω να αναρωτιέται αν θα πρέπει να νέφος 3 για φορητό υπολογιστή μου το τελευταίο διάστημα, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Προφανώς, οι περισσότερες κάρτες οθόνης laptop πιπιλίζουν και σπάνια αναβαθμίσιμα, αλλά μετά την εξέταση των απαιτήσεων και αυτό που έχω σκέφτηκα ότι ίσως είναι εφικτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας τρόπος για την αύξηση της μνήμης RAM της κάρτας βίντεο με παρόμοιο τρόπο όπως σελίδα αρχεία ή swap. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε ίσως κάποια μορφή εξωτερικής κάρτα βίντεο;

Tελoσπάvτωv, specs μου είναι εδώ και οι απαιτήσεις. Αν έχετε ιδέες, παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθω, και αν δεν είναι δυνατή, τότε αυτό θα ήταν ωραίο να μάθω εγώ. Ευχαριστώ

Χαρακτηριστικά

Ελάχιστες απαιτήσεις

Προτεινόμενες Απαιτήσεις
Old 14 Μαρτίου, 2009, 22:59
Μέλος Ομάδα

Ο φορητός υπολογιστής δεν θα εκτελεστεί νέφος 3, και δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει είτε τρέχει.
Συγγνώμη.
Old 15 Μαρτίου 2009, 00:51
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι δυνατόν. Οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι για gaming.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 15 Μαρτίου 2009, 14:49
Μέλος Ομάδα

το μέγεθος του βίντεο RAM δεν είναι πάντα το πρόβλημα, το ότι η ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων thats το σημείο συμφόρησης, οπότε αλλάζει το μέγεθος, αν είναι δυνατόν δεν θα κάνουν τη διαφορά. αν θέλετε να παίξετε, να πάρετε μια επιφάνεια εργασίας.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.