![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω να αναρωτιέται αν θα πρέπει να νέφος 3 για φορητό υπολογιστή μου το τελευταίο διάστημα, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Προφανώς, οι περισσότερες κάρτες οθόνης laptop πιπιλίζουν και σπάνια αναβαθμίσιμα, αλλά μετά την εξέταση των απαιτήσεων και αυτό που έχω σκέφτηκα ότι ίσως είναι εφικτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας τρόπος για την αύξηση της μνήμης RAM της κάρτας βίντεο με παρόμοιο τρόπο όπως σελίδα αρχεία ή swap. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε ίσως κάποια μορφή εξωτερικής κάρτα βίντεο; Tελoσπάvτωv, specs μου είναι εδώ και οι απαιτήσεις. Αν έχετε ιδέες, παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθω, και αν δεν είναι δυνατή, τότε αυτό θα ήταν ωραίο να μάθω εγώ. Ευχαριστώ Χαρακτηριστικά ![]() Ελάχιστες απαιτήσεις ![]() Προτεινόμενες Απαιτήσεις ![]() |
|
| |||
| |||
| Ο φορητός υπολογιστής δεν θα εκτελεστεί νέφος 3, και δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει είτε τρέχει. Συγγνώμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι δυνατόν. Οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι για gaming.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| το μέγεθος του βίντεο RAM δεν είναι πάντα το πρόβλημα, το ότι η ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων thats το σημείο συμφόρησης, οπότε αλλάζει το μέγεθος, αν είναι δυνατόν δεν θα κάνουν τη διαφορά. αν θέλετε να παίξετε, να πάρετε μια επιφάνεια εργασίας. |