manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

RAM Video Card - laptop video kartice sisanje

Reply

Thread Tools
Old 14 ožujak 2009, 20:50
Novi član grupe

Default RAM Video Card - laptop video kartice sisanje

Sam se pitate da li bi trebao dobiti Fallout 3 za moje prijenosno računalo u zadnje vrijeme, ali postoji mali problem. Očito, većina laptopa i video kartice sisanje su rijetko upgradable, ali nakon gledajući zahtjeve, a što sam ja mislio da je možda moguće, ali nisam siguran.

Bio sam u nadi da bi mogao biti način da se poveća ovna za video karticu na sličan način kao i stranice datoteka ili swap particije. Ako to nije moguće, onda možda neki tip vanjske video karticu?

Anyways, ovdje su moje naočale i zahtjevima. Ako imate bilo kakvih ideja, molim Vas javite mi, a ako to nije moguće, tada bi lijepo da znaju previše. Hvala

Specifikacije

Minimalni zahtjevi

Preporučeni zahtjevi
Old 14 ožujak 2009, 22:59
Member Group

Vaš laptop neće prikazivati Fallout 3, a nema načina da se to trčanje oba.
Žao mi je.
Old 15 ožujak 2009, 00:51
Donatorska Grupa

Nije moguće. Prijenosna računala nisu za igre.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 15 ožujak 2009, 14:49
Member Group

veličine video RAM-a nije uvijek problem, njegove brzine da ga obrađuje podatke koji su usko grlo, tako da mijenja veličinu, ako je moguće ne bi razliku. ako želite igrati igre, dobiti radnu površinu.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Treba mi pomoć na branje vanjska najbolji video karticu za moj laptop. Jorge Luis Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 24. svibanj 2009 05:36
Mogu li dodati u video karticu za laptop? Chainsman Graphics Cards & Monitors 3 8. studeni 2008 10:07
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Laptop Nadogradite video karticu? Xao Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 7 15 siječanj 2008 15:09
Mogu li umetanje novog Grafika / video karticu na moj laptop? antchinn Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 11. studeni 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.