![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam se pitate da li bi trebao dobiti Fallout 3 za moje prijenosno računalo u zadnje vrijeme, ali postoji mali problem. Očito, većina laptopa i video kartice sisanje su rijetko upgradable, ali nakon gledajući zahtjeve, a što sam ja mislio da je možda moguće, ali nisam siguran. Bio sam u nadi da bi mogao biti način da se poveća ovna za video karticu na sličan način kao i stranice datoteka ili swap particije. Ako to nije moguće, onda možda neki tip vanjske video karticu? Anyways, ovdje su moje naočale i zahtjevima. Ako imate bilo kakvih ideja, molim Vas javite mi, a ako to nije moguće, tada bi lijepo da znaju previše. Hvala Specifikacije ![]() Minimalni zahtjevi ![]() Preporučeni zahtjevi ![]() |
|
| |||
| |||
| Vaš laptop neće prikazivati Fallout 3, a nema načina da se to trčanje oba. Žao mi je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije moguće. Prijenosna računala nisu za igre.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| veličine video RAM-a nije uvijek problem, njegove brzine da ga obrađuje podatke koji su usko grlo, tako da mijenja veličinu, ako je moguće ne bi razliku. ako želite igrati igre, dobiti radnu površinu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Treba mi pomoć na branje vanjska najbolji video karticu za moj laptop. | Jorge Luis | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 24. svibanj 2009 05:36 |
| Mogu li dodati u video karticu za laptop? | Chainsman | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. studeni 2008 10:07 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Laptop Nadogradite video karticu? | Xao | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 15 siječanj 2008 15:09 |
| Mogu li umetanje novog Grafika / video karticu na moj laptop? | antchinn | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 11. studeni 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |