![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני כבר תוהה אם אני צריך לקבל Fallout 3 עבור המחשב הנייד שלי בזמן האחרון, אבל יש בעיה קטנה. כמובן, רוב כרטיסי הווידאו הנייד גרועים והם לעתים רחוקות upgradable, אך לאחר מסתכל הדרישות ומה יש לי, חשבתי שאולי זה אפשרי, אבל אני לא בטוח. קיוויתי כי יכול להיות שיש דרך להגדיל את ראם של כרטיס הווידאו באופן דומה כמו דף להחליף קבצים או מחיצות. אם זה לא אפשרי, אז אולי קצת סוג של כרטיס המסך החיצוני? בכל מקרה, הנה מפרט שלי ואת הדרישות. אם יש לך רעיונות, אנא תן לי לדעת, ואם זה לא אפשרי, אז זה יהיה נחמד לדעת מדי. תודה מפרט ![]() דרישות מינימליות ![]() דרישות מומלצות ![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב הנייד לא יוצגו Fallout 3, ואין דרך לגרום לו לפעול גם. מצטער. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא אפשרי. מחשבים ניידים הם לא בשביל משחקים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| גודל הווידאו רם לא תמיד את הבעיה, את המהירות כי היא מעבדת את הנתונים thats את צואר הבקבוק, כדי לשנות את הגודל, אם ניתן היה לעשות שום הבדל. אם אתה רוצה לשחק במשחקים, לקבל את המחשב השולחני. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך קצת עזרה לבחירת את הטוב ביותר עבור כרטיס הווידאו הנייד שלי. | Jorge Luis | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 24 מאי 2009 05:36 |
| האם אני יכול להוסיף כרטיס וידאו נייד? | Chainsman | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 נובמבר 2008 10:07 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| שדרג Laptop כרטיס הווידאו? | Xao | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:09 |
| האם אני יכול להכניס גרפיקה חדשה / כרטיס הווידאו הנייד שלי? | antchinn | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 11th נובמבר 2007 14:45 |
| שרשרת כלים | |
| |