![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo įdomu, jei turėčiau gauti Fallout 3 mano nešiojamojo kompiuterio pastaruoju metu, bet yra didelių problemų. Akivaizdu, kad dauguma nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštės žįsti ir retai kada atsinaujinti, tačiau po to, kai žiūri į reikalavimus ir tai, ką aš maniau, kad gal tai įmanoma, tačiau aš nesu įsitikinęs. Aš tikiuosi, kad gali būti taip, kad padidinti vaizdo plokštės RAM panašiai kaip puslapio failus ar swap skirsnius. Jei tai neįmanoma, tada gal kai kuriose išorės vaizdo plokštę? Anyways, čia yra mano specifikacijas ir reikalavimus. Jei turite kokių nors idėjų, praneškite man, ir jei tai neįmanoma, kad būtų malonu sužinoti per daug. Ačiū Specifikacijos ![]() Minimalūs reikalavimai ![]() Rekomenduojami reikalavimai ![]() |
|
| |||
| |||
| Jūsų nešiojamas kompiuteris neveiks Fallout 3, tačiau jokiu būdu, kad ji varoma. Atsiprašau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neįmanoma. Nešiojamieji nėra žaidimų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dėl vaizdo RAM dydis ne visuomet yra problema, jo sparta, kad ji tvarko duomenų thats trukdžių, todėl keičiant dydį, jei įmanoma, būtų jokio skirtumo. Jei norite žaisti žaidimus, gauti darbalaukyje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia šiek tiek paėmimą iš geriausių vaizdo plokštę už mano nešiojamojo kompiuterio pagalba. | Jorge Luis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 24, 2009 05:36 |
| Ar galiu įtraukti į vaizdo plokštę su nešiojamas? | Chainsman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 8, 2008 10:07 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Upgrade Laptop Video Card? | Xao | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 15 sausis 2008 15:09 |
| Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo? | antchinn | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 11, 2007 14:45 |
| Temos įrankiai | |
| |