rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Video Card RAM - laptop kart wideo suck

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 marca 2009, 20:50
Nowe państwa grupy

I zastanawiasz się, jeżeli zostały Powinienem dostać Fallout 3 dla mojego komputera niedawna, ale jest mały problem. Oczywiście, większość laptopie karty wideo suck modernizacji i są rzadko, ale po patrząc na wymagania i co mam myślałem, że być może jest możliwe, ale nie jestem pewien.

Miałem nadzieję, że nie może być sposobem na zwiększenie pamięci RAM z karta graficzna w podobny sposób, jak strona plików lub partycji wymiany. Jeśli nie jest to możliwe, to może jakiś rodzaj zewnętrznej karty graficznej?

Anyways, tutaj są moje wymagania i specyfikacje. Jeśli masz jakieś pomysły, proszę dać mi znać, a jeżeli nie jest możliwe, to byłoby miło wiedzieć zbyt. Dzięki

Specyfikacja

Minimalne wymagania

Zalecane wymagania
Old 14 marca 2009, 22:59
Członek grupy

Twój laptop nie będzie działać Fallouta 3, a nie sposób, aby go uruchomić albo.
Przepraszam.
Old 15 marca 2009, 00:51
Grupa dawcy

Nie jest to możliwe. Laptopy nie są do gier.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 15 marca 2009, 14:49
Członek grupy

rozmiar wideo barana nie zawsze jest problem, jego prędkość, że przetwarza dane thats w wąskie gardło, więc zmieniając rozmiar, jeśli to możliwe spowodowałoby żadnej różnicy. jeśli chcesz do gier, uzyskać pulpicie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.