![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zastanawiasz się, jeżeli zostały Powinienem dostać Fallout 3 dla mojego komputera niedawna, ale jest mały problem. Oczywiście, większość laptopie karty wideo suck modernizacji i są rzadko, ale po patrząc na wymagania i co mam myślałem, że być może jest możliwe, ale nie jestem pewien. Miałem nadzieję, że nie może być sposobem na zwiększenie pamięci RAM z karta graficzna w podobny sposób, jak strona plików lub partycji wymiany. Jeśli nie jest to możliwe, to może jakiś rodzaj zewnętrznej karty graficznej? Anyways, tutaj są moje wymagania i specyfikacje. Jeśli masz jakieś pomysły, proszę dać mi znać, a jeżeli nie jest możliwe, to byłoby miło wiedzieć zbyt. Dzięki Specyfikacja ![]() Minimalne wymagania ![]() Zalecane wymagania ![]() |
|
| |||
| |||
| Twój laptop nie będzie działać Fallouta 3, a nie sposób, aby go uruchomić albo. Przepraszam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jest to możliwe. Laptopy nie są do gier.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| rozmiar wideo barana nie zawsze jest problem, jego prędkość, że przetwarza dane thats w wąskie gardło, więc zmieniając rozmiar, jeśli to możliwe spowodowałoby żadnej różnicy. jeśli chcesz do gier, uzyskać pulpicie. |