![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som premýšľala, kdybych mala dostať Fallout 3 pre svoj prenosný počítač v poslednej dobe, ale je trochu problém. Je zrejmé, že väčšina notebookov video karty cicať a sú zriedka aktualizovateľné, ale po pohľade na požiadavky a co já jsem si myslel, že snad je to možné, ale nie som si istý. Verila som, že by mohla byť cestou k zvýšeniu RAM na grafické karty s podobným spôsobom ako strana súborov alebo swap oddiely. Ak to nie je možné, potom možno niektoré typy externé grafickú kartu? Tak ako tak, tu je moje špecifikácie a požiadaviek. Ak máte nejaké nápady, dajte mi vedieť, a ak to nie je možné, potom že by bolo pekné vedieť taky. Vďaka Specs ![]() Minimálne požiadavky ![]() Odporúčané požiadavky ![]() |
|
| |||
| |||
| Váš notebook nebude fungovať Fallout 3, a neexistuje žiadny spôsob, ako ju spustiť buď. Ospravedlňovať sa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je možné. Notebooky nie sú na hranie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| veľkosť video ram nie je vždy problém, jeho rýchlosť, ktorá sa spracováva dáta to je na prekážku, takže zmena veľkosti, pokiaľ možno by sa žiadny rozdiel. ak chcete hrať hry, dostanete ploche. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem pomoc pri nástupe na najlepšiu grafickú kartu pre môj notebook. | Jorge Luis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 24. máj 2009 05:36 |
| Môžem pridať na grafickú kartu do notebooku? | Chainsman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. novembra 2008 10:07 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Upgrade Laptop Video karta? | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 15. januára 2008 15:09 |
| Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? | antchinn | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. novembra 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |