![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені було цікаво, якщо я повинен отримати Fallout 3 для мого ноутбука останнім часом, але є маленька проблема. Очевидно, що більшість ноутбуків відеокарт смоктати і рідко оновлюваний, але подивившись на вимоги, і що я маю, я думала, що, можливо, це можливо, але я не впевнений. Я сподівався, що там може бути способом збільшити ОЗУ відеокарти в аналогічно тому, як сторінка файли або розділ підкачки. Якщо це не є можливим, то, можливо, деякі типи зовнішньої відеокарти? У будь-якому разі, тут моя специфікаціям і вимогам. Якщо у вас є ідеї, будь ласка, дайте мені знати, а якщо це неможливо, то, що було б приємно знати теж. Спасибо Характеристики ![]() Мінімальні вимоги ![]() Рекомендовані системні вимоги ![]() |
|
| |||
| |||
| Ваш ноутбук не буде працювати Fallout 3, і немає ніякої можливості зробити це запустити небудь. Вибачте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видається неможливим. Ноутбуки не призначені для гри.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Розмір відеопам'яті не завжди є проблемою, його швидкість, з якою він обробляє дані Thats вузьким, тому зміна розміру, якщо можливо буде мати ніякого значення. Якщо ви хочете грати в ігри, отримати робочий стіл. |