![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814127409 Én figyelembe véve, hogy ez a videokártya, de nincs véleménye, illetve értékelés rajta. Ez megbízható? |
|
| |||
| |||
| OK, mivel senki nem fog válaszolni .. Van egy másik? hogy valószínűleg megoldására Nekem van egy csomó olvasatban a Radeon HD 4850 és a GTX260 Radeon HD 4850 X2 1GB 512-bit (2 x 256-bit) GDDR3 VS GeForce GTX 260 896MB 448-bites GDDR3 Melyik mit ajánlani Játszani akarok minden játékot Maximális felbontás a 22 "monitor. |
|
| |||
| |||
| Függ a felbontás mate, játékra nagy a kemény dolgokat. Lehet, hogy vizsgálja meg az 1Gb 4870 vagy 2Gb 4870X2 ha olyan nevetséges, mint a felbontás 2560x1600. Ki a 2 azt mondanám, hogy az ATI kártya van, a memória jó textúrák magas állásfoglalások és kétmagos grafikus soha nem egy rossz dolog! |
|
| |||
| |||
| Saját felbontás 1680x1050 bármely más ok miatt ATi át nvidia? ive hallottam sok jó dolgot a gtx260 im so egy kicsit un könnyű |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, valóban "dual core" grafika mindig rossz dolog Ha nincs egyetlen másik kártyát azok szállítására ugyanazon a hő-, energia-, és (néha) Kompatibilitási problémák SLI / Crossfire. Hozd a GTX 216. Ha ideges vagyok rá, hogy egy másikat a véleménye.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| OK én úgy döntött, az utolsó kártyák ... AMELYEKRE SHOULD I GET és miért???? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102801 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161247 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814127409 Én személy szerint azt gondolom, hogy az első, de nem vagyok biztos. Akárcsak az előző ott talán valami rossz, hogy én nem tudom Mi az Ön véleménye. mit kap a legjobb játékélményt a 1680x1050 22 "monitor THANKS |
|
| |||
| |||
| Lényegében minden lesz túlzás, hogy a dolog, de a 216 túlteljesíti őket az olcsóbb, és lehet OC'd arra a szintre, a GTX 280 igen Én csak ezt.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ok, im, hogy az 260. meg tudnád tanítani nekem, hogy hogyan overclock hogy mégis. Próbáltam több mint clocking én 7600GT és az 1. Sosem észre egy másik apró, és 2. Nem hiszem, hogy ez igaz. |
|
| |||
| |||
| Telepítse RivaTuner, fokozza a csúszkát a központi órát, miközben a többiek ugyanazt mondja, amíg ez nem stabil, az alacsonyabb által 10MHz és vizsgálati a játék, ha ez szerkezet nagy, ha nem vezetnek csökkenti azt. Ugyanezt a memóriát és a shader clock, miközben a többiek az állomány. Ha már van stabil mindhárom csak használja ezeket az értékeket minden egyszerre.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Hogyan tudok én overclock NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E videokártya? | Joshua | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 25. november 2008 08:54 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| GeForce 8400GS Grafikus kártya | Jayster | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 2. február 2008 17:49 |
| Téma eszközök | |
| |