![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814127409 Jestem rozważa się tej karty wideo, ale nie ma opinii lub ocen w tym zakresie. Czy jest niezawodny? |
|
| |||
| |||
| OK, ponieważ nikt nie odpowie .. Mam inny? że prawdopodobnie rozwiąże to I zostały czytania dużo o Radeon HD 4850 i GTX260 Radeon HD 4850 X2 1GB 512-bit (2 x 256-bit) GDDR3 VS GeForce GTX 260 896MB 448-bit GDDR3 Który Pan poleca Chcę grać we wszystkie gry na mój Maks. rozdzielczość na 22 "monitor. |
|
| |||
| |||
| Zależy od rozdzielczości mate, grania w gry na wysokim jest trudne rzeczy. Warto spojrzeć na 1Gb 4870 lub 2GB 4870X2 jeśli masz śmieszne jak rozdzielczość 2560x1600. Z 2 I'd say ATI karta tam więcej pamięci jest dobre dla tekstur o wysokiej rozdzielczości i podwójnego rdzenia grafiki nigdy nie jest złe! |
|
| |||
| |||
| moje rozdzielczości 1680x1050 jest innych powodów ATI ponad nvidia? ive usłyszał wiele dobrych rzeczy o gtx260 więc im trochę un łatwe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, w rzeczywistości jest "podwójny rdzeń" Grafika jest zawsze złe jeśli nie ma alternatywy dla pojedynczej karty, które wykonują te same ciepła, energii elektrycznej i (czasami) zgodności problemy SLI / Crossfire. Pobierz GTX 216. Jeśli nerwowy o tym, uzyskać kolejny z gości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| OK, mam zdecydowała się na ostatnie karty ... Której powinniśmy I GET i dlaczego?? http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102801 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161247 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814127409 Osobiście uważam, i powinno się pierwsza, ale nie jestem pewien. Podobnie jak poprzedni nie może być czymś złym, że nie wiem o Co Twoim zdaniem. what would you get dla najlepszych gier w 1680x1050 22 "monitor THANKS |
|
| |||
| |||
| Zasadniczo wszystkie będą Overkill w tym odnawialnych źródeł energii, ale 216 wyprzedza ich wszystkich na tańsze i można OC'd do poziomu z GTX 280 tak I'd just get that.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ok, im uzyskanie 260. można się nauczyć, jak to jednak overclockingu. Próbowałem przez clocking mój 7600GT i 1. Nigdy nie zauważyłem jednego tiny różne i 2. I don't think I did it right. |
|
| |||
| |||
| Zainstaluj RivaTuner, pchania się suwak dla rdzenia zegara zachowując tym samym innych, dopóki nie mówi to niestabilne, niższe go 10mhz i badania w grze, jeśli to działa świetnie, jeśli nie prowadzą opuszczania go. Czy z tego samego zegara pamięci i shaderów, pozostawiając inne w stanie. Po dostał stabilny na wszystkich trzech prostu korzystać z tych wszystkich wartości na raz.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |