![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз си овърклокната видео карта миналата седмица и след като го бях направил, задам ATItool да се стартира и натоварване ми профил на стартиране на ОС. Сега, когато отворите програмата, която се активира моята Видеокарти фен, вентилаторът продължава на 2 секунди, след това се изключва заедно с моя монитор. След това се наложи да рестартирате компютъра си. Кой да е помагам? моята система точки за възстановяване също Dont работа по някаква причина, така че аз арго употреба. Когато върна компютъра ми го възбужда и казва, че не успя. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам как да си обясня защо на вашата система точки за възстановяване, не работят. но мога да обясня защо видеокартата се изключва заедно с вашия монитор. ти осъзнаваш, че от овърклока, вие сте като картата повече напрежение, нали?
ако използвате една и съща захранване, доставени с вашия компютър, сте открили проблема. Вашата доставка не е достатъчно силна, за да се справят с товара. Да не се притеснява възстановяване на вашия компютър, тъй като вече няма да ви помогне във всеки случай. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това или го овърклокнат твърде много и вашият монитор е, защото ще ви карта е кепенк голо възвишение. Възстановяване на системата е софтуерна процедура. Overclocking е хардуерно процедура, те няма да окаже никакво влияние върху всеки друг.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Знам, че системата за възстановяване и ОС са заедно, но нищо не казва, че IM, така че хората навик кажете ми за възстановяване на компютъра ми. Има ли все пак да си сложа видео карта обратно по подразбиране. Всеки път, когато аз въртя на моя ATItool бъркотията се случва |
|
| |||
| |||
| всеки с мозък, за да ви помогне да решите този проблем никога няма да ви кажа, за възстановяване на вашия компютър, когато това е ясно, свързани с хардуера. Деинсталиране на ATI инструмент. след това го инсталирайте отново и отново да го отворите. то не може да направи каша отново, ако ти я деинсталирате, защото това овърклок изтрива всички настройки, които може да са направили и ти се да се започне от нулата. |
|
| |||
| |||
| хей. благодарности! то работилница глоба. |
|
| |||
| |||
| Радвам се да го чуя. просто да бъдат по-внимателни следващия път, когато решат да овърклок. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна включва за 3 секунди, след което се изключва за 3 секунди, след това отново? | Whyred | Общи Хардуер Чат | 1 | 16-то Юни 2009 06:02 |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео карта | blando89 | Графика на карти & Монитори | 11 | 1-во Дек 2007 09:22 |
| Видео карти | sam2545 | Графика на карти & Монитори | 12 | 3 Jul 2007 09:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |