menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta, Vypne po OC?

Reply

Thread Nástroje
Old 9.února 2008, 16:52
Člen Skupina

Default Grafická karta, Vypne po OC?

Hele, já jsem přetaktována grafickou kartu, a minulý týden poté, co jsem udělal, mohu nastavit ATItool zakládání a zatížení OC můj profil na startu. Teď, když jsem otevřený program, který aktivuje mé Grafická karta ventilátor, ventilátor jede na dobu 2 vteřin poté vypne společně s mým monitorem. Po tom musím restartovat počítač. Any help? my body obnovení systému i dont práce z nějakého důvodu, asi tolik já dotírat použít. kdy já obnovit počítač se zapne a říká, že selhal.
Old 9.února 2008, 18:48
Dárce Skupina

Nevím, jak vysvětlit, proč se vaše body obnovení systému nefungují. ale dovedu vysvětlit, proč vaše grafická karta se vypne spolu s monitorem. Uvědomujete si, že přetaktování, dáváte kartu větší napětí, že jo?

Pokud používáte stejný zdroj napájení, který přišel s počítačem, našli jste váš problém. Vaše nabídky není dost silné, aby zvládnout zátěž.

don't bother obnovení v počítači, protože už vám nepomůže tak jako tak.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 9.února 2008, 20:13
Dárce Skupina

Přetaktována, nebo že si ji tak moc, a vašeho monitoru se děje, protože Vaše karta je vypínání.

Obnovení systému je software postup. Overclocking je hardwarové řízení, nebudou mít žádný vliv na sebe navzájem.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 9.února 2008, 20:14
Člen Skupina

Vím, že obnovení systému a OC nemají nic dohromady, ale im řekl, že tak, že lidé zvyklý říct mé obnovit svůj počítač.

Je tam stejně dát své grafické karty zpět do výchozí. Pokaždé, když jsem zase na své ATItool zkazit se stane
Old 9.února 2008, 20:20
Dárce Skupina

kdokoli s mozkem, který vám pomůže opravit tento problém nikdy vám obnovit váš počítač, když je zřejmé, kování. ATI odinstalovat nástroj. znovu ji a potom ji znovu otevřete. nemůže dělat nepořádek, bude-li ji odinstalovat, protože to vymaže všechny nastavení přetaktování, že jste se a máte začít od nuly.
Old 9.února 2008, 20:33
Člen Skupina

hej. díky! it works fine.
Old 9.února 2008, 20:40
Dárce Skupina

To rád slyším. prostě dávat větší pozor příště se rozhodnete pro přetaktování.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Počítačové obrací na dobu 3 sekund, pak vypne za 3 sekundy, pak zpátky na? Whyred Obecné Hardware Chat 1 16. června 2009 06:02
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. srpna 2008 13:32
Grafická karta blando89 Graphics Cards & Monitory 11 1. prosinec 2007 09:22
Grafická karta sam2545 Graphics Cards & Monitory 12 3. července 2007 09:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.