![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hele, já jsem přetaktována grafickou kartu, a minulý týden poté, co jsem udělal, mohu nastavit ATItool zakládání a zatížení OC můj profil na startu. Teď, když jsem otevřený program, který aktivuje mé Grafická karta ventilátor, ventilátor jede na dobu 2 vteřin poté vypne společně s mým monitorem. Po tom musím restartovat počítač. Any help? my body obnovení systému i dont práce z nějakého důvodu, asi tolik já dotírat použít. kdy já obnovit počítač se zapne a říká, že selhal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím, jak vysvětlit, proč se vaše body obnovení systému nefungují. ale dovedu vysvětlit, proč vaše grafická karta se vypne spolu s monitorem. Uvědomujete si, že přetaktování, dáváte kartu větší napětí, že jo?
Pokud používáte stejný zdroj napájení, který přišel s počítačem, našli jste váš problém. Vaše nabídky není dost silné, aby zvládnout zátěž. don't bother obnovení v počítači, protože už vám nepomůže tak jako tak. Můj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přetaktována, nebo že si ji tak moc, a vašeho monitoru se děje, protože Vaše karta je vypínání. Obnovení systému je software postup. Overclocking je hardwarové řízení, nebudou mít žádný vliv na sebe navzájem.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vím, že obnovení systému a OC nemají nic dohromady, ale im řekl, že tak, že lidé zvyklý říct mé obnovit svůj počítač. Je tam stejně dát své grafické karty zpět do výchozí. Pokaždé, když jsem zase na své ATItool zkazit se stane |
|
| |||
| |||
| kdokoli s mozkem, který vám pomůže opravit tento problém nikdy vám obnovit váš počítač, když je zřejmé, kování. ATI odinstalovat nástroj. znovu ji a potom ji znovu otevřete. nemůže dělat nepořádek, bude-li ji odinstalovat, protože to vymaže všechny nastavení přetaktování, že jste se a máte začít od nuly. |
|
| |||
| |||
| hej. díky! it works fine. |
|
| |||
| |||
| To rád slyším. prostě dávat větší pozor příště se rozhodnete pro přetaktování. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové obrací na dobu 3 sekund, pak vypne za 3 sekundy, pak zpátky na? | Whyred | Obecné Hardware Chat | 1 | 16. června 2009 06:02 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Grafická karta | blando89 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. prosinec 2007 09:22 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |