μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Κάρτα οθόνης, Απενεργοποιεί μετά OC;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 16:52
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα οθόνης, Απενεργοποιεί μετά OC;

Hey, overclocked κάρτα μου την περασμένη εβδομάδα και μετά έκανα, εγώ που ATItool μου για την εκκίνηση και το φορτίο του οργανωμένου εγκλήματος προφίλ μου κατά την εκκίνηση. Τώρα όταν ανοίγω ένα πρόγραμμα που ενεργοποιεί την κάρτα οθόνης μου ανεμιστήρα, ο ανεμιστήρας συνεχίζεται για 2 δευτερόλεπτα, απενεργοποιείται τότε μαζί με την οθόνη μου. Μετά από αυτό έχω να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου. Βοήθεια; το σύστημά μου τα σημεία επαναφοράς επίσης dont εργασίας για κάποιο λόγο, ώστε να χρησιμοποιήσω την επίκλιση. όταν επαναφέρετε τον υπολογιστή μου ανάβει και λέει ότι απέτυχε.
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 18:48
Ομάδα Δωρητών

i dunno πώς να εξηγήσω γιατί το σύστημά σας σημεία επαναφοράς δεν λειτουργούν. αλλά μπορώ να εξηγήσω γιατί κάρτα γραφικών σας σβήνει μαζί με την οθόνη σας. έχετε συνειδητοποιήσει ότι με overclocking, δίνετε την κάρτα πιο τάσης, έτσι;

εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο τροφοδοτικό που συνοδεύει τον υπολογιστή σας, έχετε βρεί το πρόβλημά σας. προσφορά σας δεν είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί το φορτίο.

μην κάνετε τον κόπο να αποκαταστήσει τον υπολογιστή σας πια, διότι δεν θα σας βοηθήσει ούτως ή άλλως.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:13
Ομάδα Δωρητών

Αυτός ή να το overclocked τρόπο πάρα πολύ και η οθόνη σας πηγαίνει έξω, επειδή η κάρτα σας είναι το κλείσιμο του.

Επαναφορά Συστήματος είναι μια διαδικασία λογισμικού. Overclocking είναι μια διαδικασία υλικό, που δεν θα έχουν καμία σχέση με κάθε άλλη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:14
Μέλος Ομάδα

Γνωρίζω ότι η επαναφορά του συστήματος και του οργανωμένου εγκλήματος δεν έχουν καμία σχέση μαζί αλλά im λέγοντας ότι έτσι ώστε οι άνθρωποι συνηθισμένο πείτε μου για να επαναφέρετε τον υπολογιστή μου.

Υπάρχει οπωσδήποτε να τεθεί κάρτα μου πίσω στην προεπιλογή. Κάθε φορά που γυρίζω στην ATItool μου το χάλι συμβαίνει
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:20
Ομάδα Δωρητών

κανείς με το μυαλό για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα δεν θα σας πει να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας όταν αυτό είναι σαφώς σχετίζονται υλικό. εργαλείο απεγκατάστασης ATI. στη συνέχεια, εγκαταστήστε το ξανά και να το ανοίξετε πάλι. δεν μπορεί να κάνει το χάος και πάλι, αν το απεγκαταστήσετε γιατί αυτό διαγράφει κάθε overclock ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να έχουν γίνει και θα έχετε να ξεκινήσετε από το μηδέν.
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:33
Μέλος Ομάδα

έι. ευχαριστώ! it works fine.
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:40
Ομάδα Δωρητών

ευχάριστη θέση να το ακούσω. απλώς να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να overclock.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.