![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, ja overclockane moj video karta prošlog tjedna i nakon što sam učinio, JA postaviti moj ATItool pokrenuti i učitavanje moje OC profil na početak. Sada kada sam otvoriti program koji aktivira moje grafičke navijač, navijač ide na za 2 sekunde onda isključuje zajedno sa mojim monitorom. Nakon toga imam za ponovno pokretanje moj računalo. Any help? moj sistem vratiti pointcast isto tako dont funkcionirati za neki razlog, na taj način ja licemjerje iskoristiti taj. našto ja vratiti moj računalo to uključuje i kaže to nije uspjelo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja siv kopić kako to objasniti zašto vaš sistem vratiti pointcast ne rade. ali ja mogu objasniti zašto tvoj video karta isključuje zajedno s vašim monitorom. shvatite da mimo overclocking, you're davanje kartica više napona, zar ne?
ako koristite istu napajanje koje ste dobili s računalom, našli ste svoj problem. Vaše napajanje nije dovoljno snažan da nositi teret. ne smetaju vraćanja vaše računalo više jer to vam neće pomoći u svakom slučaju. My System: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili da ste ga overclockane put previše i da je monitor ugasila jer je kartica je zaklopac dolje. System Restore softver postupak. Overclocking je postupak hardver, oni neće imati utjecaja na druge.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Znam da je sistem vratiti i OC imati ništa zajedno, ali im rekao da, tako da navika ljudi reći da mi vratiti moj računalo. Ima li bilo kako staviti moj video karta leđa to propust. Ma kada JA navrnuti moj ATItool zamrsiti se dogodi |
|
| |||
| |||
| bilo tko sa mozgom koji će vam pomoći riješiti ovaj problem nikada reći će vam da vratite računalo kad je to jasno hardver odnosi. deinstalirati ATI tool. zatim ga ponovo instalirati i ponovo ga otvorite. to ne može napraviti nered opet ako ga deinstalirati jer da se briše svaki overclock postavkama možete imati je napravio i te primiti se početi od nule. |
|
| |||
| |||
| ej. hvala! Internet utvrde prekid. |
|
| |||
| |||
| drago to čuti. samo biti više pažljivi sljedeći put odlučite za overclock. |