kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Videó kártya kikapcsolása után OC?

Reply

Téma eszközök
Old Február 9, 2008, 16:52
Csoport tagja

Hé, az én túlhajtott videokártya múlt héten és azután tettem, nem tudom a ATItool beindításához és terhelési my OC profilja induláskor. Most, amikor megnyit egy program, ami aktiválja az én videókártya ventilátort, a ventilátor megy 2 másodpercig, majd kikapcsol a monitorom mellett. Ezek után én is újra kell indítani a számítógépet. Any help? az én-m rendszer-visszaállítási pont is dont dolgozik valamilyen oknál fogva, tehát én vidám felhasználása. mikor én visszaad a számítógépem kiderül, és azt mondja, hogy nem sikerült.
Old Február 9, 2008, 18:48
Donor Group

Nem tudom, hogyan lehet megmagyarázni, hogy miért a rendszer-visszaállítási pont nem működnek. De miért a videokártya mellett kikapcsolja a monitort. rájössz, hogy a tuningolás, te így a kártya több feszültség, ugye?

Ha használja ugyanazt a tápegységet kapott a számítógépet, megtalálta a problémát. A kínálat nem elég erős ahhoz, hogy kezelni tudja a terhelést.

Ne fáradj a számítógép helyreállítása többé, mert nem segít egyébként.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 9, 2008, 20:13
Donor Group

Hogy a túlhajtott, vagy ha ez túl sok és a monitor megy ki, mert a kártya leáll.

Rendszer-visszaállítás egy szoftveres eljárás. Overclocking egy hardver eljárás, ezek nem érintik egymást.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 9, 2008, 20:14
Csoport tagja

Tudom, hogy a rendszer-visszaállítás és a szervezett bűnözés semmi együtt, de im mondván, hogy az emberek szokták mondani, hogy az én visszaállítani a számítógépet.

Van egyébként, hogy tette a videokártya vissza a hiba. Valahányszor bekapcsolom a ATItool a összezavar történik
Old Február 9, 2008, 20:20
Donor Group

bárki, aki az esze, hogy segítsen kijavítani a problémát soha nem mondtam, hogy állítsa vissza a számítógépet, amikor ez nyilvánvalóan hardver függő. ATI uninstall tool. majd telepítse újra, és nyissa meg újra. nem tudja, hogy a rendetlenség újra, ha távolítsa el, mert ez törli minden overclock beállításokat tehette volna, és amit meg kell szereznie a nulláról kezdeni.
Old Február 9, 2008, 20:33
Csoport tagja

hé. köszönöm! it works fine.
Old Február 9, 2008, 20:40
Donor Group

Örömmel hallom. Csak legyen óvatosabb legközelebb úgy dönt, hogy overclocking.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.