mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Vaizdo plokštę, išsijungia po OC?

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 9, 2008, 16:52
Narys

Default Vaizdo plokštę, išsijungia po OC?

Ei, aš Overclocked mano vaizdo plokštė praeitą savaitę ir po to, kai aš, aš nustačiau mano ATItool pradėti ir apkrovos OC Mano profilis paleidžiant. Dabar, kai aš atidarau programa, kuri suaktyvina mano VideoCard ventiliatoriaus, ventiliatoriaus eina apie 2 sekundes tada išsijungia, kartu su mano monitorių. Po to, kad turiu perkrauti savo kompiuterį. Any help? Mano sistemos atkūrimo taškus, taip pat dont darbo dėl tam tikrų priežasčių, taigi i cant naudoti kad. kai aš vėl mano kompiuteryje ji atsigręžia ir sako nepavyko.
Old Vasaris 9, 2008, 18:48
Donorų grupės

I dunno, kaip paaiškinti, kodėl jūsų sistemos atkūrimo taškus neveikia. bet aš negaliu paaiškinti, kodėl jūsų vaizdo plokštė išsijungia, kartu su jūsų monitoriumi. Jūs supratote, kad įsijungimas, you're suteikiant Card daugiau įtampos, tiesa?

Jei naudojate tą patį elektros energijos tiekimu, kuris kartu su kompiuteriu, jūs galite ieškoti savo problemą. Jūsų prekių nėra pakankamai stiprūs susidoroti su apkrova.

Don't bother atkurti kompiuterio nebereikia, nes tai nepadės jums vistiek.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Vasaris 9, 2008, 20:13
Donorų grupės

Tai ar jūs Overclocked ji taip per daug ir jūsų monitorius yra išeitis, nes Jūsų kortelė išsijungia.

System Restore tai programinės procedūra. Overclocking yra techninės procedūros, jie neturi įtakos vienas kitam įtakos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Vasaris 9, 2008, 20:14
Narys

Žinau, kad sistema atkurti ir organizuotu nusikalstamumu kartu, bet nieko jiems pasakyti, kad tai, kad žmonės papratimas pasakykite mano atkurti savo kompiuteryje.

Ar vistiek kad mano video korta Atgal į numatytąją. Kai aš savo ruožtu mano ATItool bałagan atsitinka
Old Vasaris 9, 2008, 20:20
Donorų grupės

kas su smegenimis, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, niekada pasakyti atkurti jūsų kompiuteryje, kai tai yra aiškiai įtaisai. pašalinti ATI įrankis. paskui įdiegti jį ir atidarykite jį iš naujo. jis negali daryti netvarką dar kartą, jei jį pašalinti, nes tai pašalina bet overclock parametrus jums gali tekti pateikti ir jums pradėti nuo nulio.
Old Vasaris 9, 2008, 20:33
Narys

ei. ačiū! It works fine.
Old Vasaris 9, 2008, 20:40
Donorų grupės

malonu girdėti jį. tiesiog reikia atidžiau kitą kartą jums nuspręsti overclock.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.