![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Ei, aš Overclocked mano vaizdo plokštė praeitą savaitę ir po to, kai aš, aš nustačiau mano ATItool pradėti ir apkrovos OC Mano profilis paleidžiant. Dabar, kai aš atidarau programa, kuri suaktyvina mano VideoCard ventiliatoriaus, ventiliatoriaus eina apie 2 sekundes tada išsijungia, kartu su mano monitorių. Po to, kad turiu perkrauti savo kompiuterį. Any help? Mano sistemos atkūrimo taškus, taip pat dont darbo dėl tam tikrų priežasčių, taigi i cant naudoti kad. kai aš vėl mano kompiuteryje ji atsigręžia ir sako nepavyko.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dunno, kaip paaiškinti, kodėl jūsų sistemos atkūrimo taškus neveikia. bet aš negaliu paaiškinti, kodėl jūsų vaizdo plokštė išsijungia, kartu su jūsų monitoriumi. Jūs supratote, kad įsijungimas, you're suteikiant Card daugiau įtampos, tiesa?
Jei naudojate tą patį elektros energijos tiekimu, kuris kartu su kompiuteriu, jūs galite ieškoti savo problemą. Jūsų prekių nėra pakankamai stiprūs susidoroti su apkrova. Don't bother atkurti kompiuterio nebereikia, nes tai nepadės jums vistiek. Mano sistema: Ezekiel
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai ar jūs Overclocked ji taip per daug ir jūsų monitorius yra išeitis, nes Jūsų kortelė išsijungia.
System Restore tai programinės procedūra. Overclocking yra techninės procedūros, jie neturi įtakos vienas kitam įtakos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Žinau, kad sistema atkurti ir organizuotu nusikalstamumu kartu, bet nieko jiems pasakyti, kad tai, kad žmonės papratimas pasakykite mano atkurti savo kompiuteryje.
Ar vistiek kad mano video korta Atgal į numatytąją. Kai aš savo ruožtu mano ATItool bałagan atsitinka |
|
|
|||
|
|||
|
kas su smegenimis, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, niekada pasakyti atkurti jūsų kompiuteryje, kai tai yra aiškiai įtaisai. pašalinti ATI įrankis. paskui įdiegti jį ir atidarykite jį iš naujo. jis negali daryti netvarką dar kartą, jei jį pašalinti, nes tai pašalina bet overclock parametrus jums gali tekti pateikti ir jums pradėti nuo nulio.
|
|
|
|||
|
|||
|
ei. ačiū! It works fine.
|
|
|
|||
|
|||
|
malonu girdėti jį. tiesiog reikia atidžiau kitą kartą jums nuspręsti overclock.
|