mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Video kartes, Izslēdz pēc OC?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 9, 2008, 16:52
Loceklis

Default Video kartes, Izslēdz pēc OC?

Hei, es overclocked manu video karti pagājušajā nedēļā un pēc tam man bija, es manu ATItool uzsākt un slodzes manu OC profilā starta. Tagad, kad es atveru programmu, kas aktivizē manu VideoCard ventilatoru, ventilatora tālāk par 2 sekundēm un tad izslēdzas kopā ar manu monitoru. Pēc tam es būtu, lai restartētu datoru. Any help? manas sistēmas atjaunošanas punktus arī dont darbs kādu iemeslu dēļ, tāpēc nevaru izmantot to. kad es atjaunoju savu datoru izrādās par un saka tā nav.
Old Februāris 9, 2008, 18:48
Donors Group

i dunno, kā izskaidrot, kāpēc jūsu sistēmas atjaunošanas punkti nestrādā. bet es varu paskaidrot, kāpēc jūsu video karte izslēdzas kopā ar jūsu monitoru. tu saproti, ka par overclocking, jūs sniedzot karti vairāk spriegumu, vai ne?

ja jūs lietojat pašu barošanas kas nāca kopā ar datoru, jūs esat atradis savu problēmu. Jūsu padeve nav pietiekami spēcīga, lai apstrādātu slodzei.

nav bother atjaunot jūsu dators vairs, jo tas nepalīdzēs anyway.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 9, 2008, 20:13
Donors Group

Tas, vai jūs overclocked to pārāk daudz un Jūsu monitors ir pametuši, jo jūsu karte ir slēgtu.

System Restore ir programmatūras procedūru. Overclocking ir aparatūras procedūru, tās būs neietekmē viens otru.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 9, 2008, 20:14
Loceklis

Es zinu, ka System Restore un OC nav nekā kopā, bet im sakot, ka tā, ka cilvēki mēdz pateikt manu atjaunot manu datoru.

Vai ir anyway likt manu video karti atpakaļ uz noklusējuma. Kad es savukārt par manu ATItool izjaukt notiek
Old Februāris 9, 2008, 20:20
Donors Group

ikviens ar smadzenēm, lai palīdzētu jums noteikt šī problēma nekad jums atjaunot jūsu datoram, kad tas ir skaidri aparatūras saistīti. atinstalēt ATI rīks. tad atinstalēt, un atveriet to vēlreiz. tā nevar izdarīt jucekli vēlreiz, ja jūs atinstalēt tāpēc, ka dzēš visus OVERCLOCK uzstādījumos var būt veikta un jums sākt no nulles.
Old Februāris 9, 2008, 20:33
Loceklis

hei. pateicība! it works fine.
Old Februāris 9, 2008, 20:40
Donors Group

prieks dzirdēt. vienkārši rūpīgāka nākamajā reizē, kad jūs nolemjat OVERCLOCK.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.