![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, podkręcona moja karta graficzna w zeszłym tygodniu i po robiłem, mogę ustawić ATItool założyć i załadować profilu OC na starcie. Teraz, kiedy otwarty program, który włącza mój fan VideoCard, wentylator przechodzi na 2 sekundy a następnie wyłącza się wraz z moim monitorze. Potem muszę ponownie swój komputer. Any help? moje punkty przywracania systemu także dont działa z jakiegoś powodu, więc i cant użyć. kiedy Przywróć mój komputer to włącza się i mówi, że nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dunno, jak to wytłumaczyć, dlaczego Twoje punkty przywracania systemu nie działa. ale potrafią wyjaśnić, dlaczego karty wideo gaśnie wraz z monitorem. zdajesz sobie sprawę, że do podkręcania, to dajemy karty więcej napięcia, prawda?
Jeśli używasz tego samego zasilacza dostarczonego wraz z komputerem, znalazłeś swój problem. zapas nie jest wystarczająco silne, aby poradzić sobie z obciążeniem. Don't bother przywracanie komputera ponieważ już nie pomoże i tak. My System: Ezechiela
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To albo podkręcona to zbyt wiele i monitor gaśnie, ponieważ karta jest zamykany. Przywracanie systemu jest procedura oprogramowania. Overclocking jest procedura sprzętu, będą miały żadnego wpływu na siebie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wiem, że przywracanie systemu i OC nie mają nic ze sobą, ale im powiedzieć, że tak, że ludzie wont tell my przywrócić mój komputer. Czy tak przedstawić moje karty z powrotem do domyślnych. Ilekroć włączam ATItool bałagan dzieje |
|
| |||
| |||
| ktoś z mózgiem, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem nigdy nie powiedzieć, aby przywrócić komputer, gdy jest to wyraźnie związanych ze sprzętem. odinstalować Narzędzie ATI. następnie ponownie go zainstalować i otworzyć ją ponownie. nie może dokonywać bałagan ponownie, jeśli go odinstalować ponieważ usuwa wszystkie ustawienia overclockingu możesz mieć wykonane i masz zaczynać od zera. |
|
| |||
| |||
| hej. dzięki! działa dobrze. |
|
| |||
| |||
| Glad to hear it. po prostu być bardziej ostrożni następnym razem zdecydujesz się na overclocking. |
![]() |
|
| Zakładki |