![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hele, já jsem přetaktování grafickú kartu, a minulý týždeň potom, čo som urobil, môžem nastaviť ATiTool zakladanie a zaťaženie OC môj profil na štarte. Teraz, keď som otvorený program, ktorý aktivuje mojej Grafická karta ventilátor, ventilátor jede na dobu 2 sekúnd potom vypne spoločne s mojím monitorom. Po tom musím reštartovať počítač. Any help? my body obnovenia systému i dont práce z nejakého dôvodu, asi toľko já dotírat použiť. keď ja obnoviť počítač sa zapne a hovorí, že zlyhal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviem, ako vysvetliť, prečo sa vaše body obnovenia systému nefungujú. ale dokážem vysvetliť, prečo vaša grafická karta sa vypne spolu s monitorom. Uvedomujete si, že přetaktování, dávate kartu väčšie napätie, že jo?
Ak používate rovnaký zdroj napájania, ktorý prišiel s počítačom, našli ste váš problém. Vaša ponuky nie je dosť silné, aby zvládnuť záťaž. Nechcem bother obnovenie v počítači, pretože už vám nepomôže tak ako tak. Môj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přetaktování, alebo že si ju tak moc, a vášho monitora sa deje, pretože Vaša karta je vypínanie. Obnovovanie systému je softvér postup. Overclocking je hardvérové konania, nebudú mať žiadny vplyv na seba navzájom.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Viem, že obnovenie systému a OC nemajú nič dohromady, ale im povedal, že tak, že ľudia zvyknutý povedať mojej obnoviť svoj počítač. Je tam rovnako dať svoje grafické karty späť do východiskovej. Zakaždým, keď som zase na svoje ATiTool pokaziť sa stane |
|
| |||
| |||
| ktokoľvek s mozgom, ktorý vám pomôže opraviť tento problém nikdy vám obnoviť váš počítač, keď je zrejmé, kovania. ATI odinštalovať nástroj. znova ju a potom ju znova otvorte. nemôže robiť neporiadok, bude-li ju odinštalovať, pretože to vymaže všetky nastavenia přetaktování, že ste sa a máte začať od nuly. |
|
| |||
| |||
| hej. vďaka! it works fine. |
|
| |||
| |||
| To rád slyším. jednoducho dávať väčší pozor nabudúce sa rozhodnete pre přetaktování. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové obracia na dobu 3 sekúnd, potom vypne za 3 sekundy, potom späť na? | Whyred | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 16. júna 2009 06:02 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grafická karta | blando89 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. december 2007 09:22 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. júla 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |