![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хеы, видео сам оверцлоцк картицу прошле недеље и после сам, поставио сам мој АТИтоол да започну и учитати мој профил ОК приликом покретања програма. Сада када отворите програм који се активира мој ВидеоЦард вентилатора, вентилатор иде на 2 секунде а затим се искључује заједно са мојим монитором. После тога сам морати да поново покренете свој рачунар. Аны хелп? мој Сыстем Ресторе тачке такође нот дело из неког разлога, тако да се користе и цант. када се вратим мом рачунару се окрене и каже на то није успело.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не знам како да објасним зашто је систем та не раде. али могу објаснити зашто ваше картице Видео искључује заједно са монитором. схватите да је оверклоковање, ти си дајући картице више напона, зар не?
Ако користите исту напајање које сте добили уз рачунар сте пронашли ваш проблем. Ваше снабдевање није довољно јака да регулатор оптерећења. Не губите време обнови ваш рачунар више јер неће да вам помогне ипак. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Или да га оверцлоцк превише и Ваш монитор је излазак своје картице јер је искључите.
Опоравак система је софтвер процедуру. Оверцлоцкинг је хардверски поступак, они неће имати утицаја на другог.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Знам да Сыстем Ресторе и ОК ништа заједно ипак им каже да народ има обичај да кажем да ми вратите мој рачунар.
Има ли ипак да ставим графичку картицу назад на дефаулту. Кад год ја укључим АТИтоол се догоди неред |
|
|
|||
|
|||
|
Свако ко има мозак да вам помогне да решите овај проблем никада рећи ће вам да вратите рачунар када се то јасно у вези хардвера. АТИ-деинсталирати алат. затим поново инсталирајте га и отворите је поново. не може направити неред ако га поново деинсталирам, јер то брише све оверцлоцкинг поставке сте уносили и појавиће се почети од нуле.
|
|
|
|||
|
|||
|
хеј. хвала! ради добро.
|
|
|
|||
|
|||
|
драго да то чујем. само бити опрезнији следећи пут када се одлучите за оверцлоцкинг.
|