![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, ben geçen hafta ve benim ekran kartı overclock sonra, ben başlatmak benim ATItool ayarlamak yaptı ve başlangıçta benim OC profili yükleyin. Artık Benim Videocard fan etkinleştirir bir program açık, fan 2 saniye sonra birlikte benim monitör ile kapatır devam ediyor. Sonra benim bilgisayarı yeniden başlatmanız sahip. Any help? benim sistem, öylesine i cant kullanma nedenle de dont iş geri yükleme noktaları bu. ne zaman i açar benim bilgisayar geri ve başarısız diyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dunno nasıl neden sistem çalışmaz geri yükleme noktalarını i açıklar. ama neden video kartı kapalı boyunca monitörünüzün ile döner açıklayabilir. bu overclock tarafından, kartın daha fazla voltaj sağ sağlıyoruz farkında mısın?
Bilgisayarınızın ile birlikte aynı güç kaynağı kullanıyorsanız eğer, sizin sorunu tespit ettik. tedarik yeterli yükünü kaldırabilecek kadar güçlü değil. çünkü zaten size yardımcı olmayacaktır artık bilgisayarınızı geri don't bother. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eden ya da çok fazla ve şekilde overclock çünkü kartı kapatılıyor monitörünüzün gidiyor. Sistem Geri Yükleme bir yazılım işlemdir. Overclock bir donanım işlemdir birbirine üzerinde hiçbir etkiye sahip olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben sistemi ve birlikte hiçbir şey ama OC geri böylece benim bilgisayarıma geri yüklemek için söylemek insanların alışkanlık söyleyerek im biliyorum. Orada her durumda geri varsayılan benim ekran kartı yerleştirmek. Ne zaman benim ATItool pisliği açmak olur |
|
| |||
| |||
| beyni olan herkes bilgisayarınızı geri yüklemek için size asla bu açıkça donanım ilgili bu sorunu gidermek için. ATI kaldırma aracı. yeniden yükleyin ve tekrar açın. Eğer çünkü yapmış olabilirsiniz ve sıfırdan başlamak için olsun herhangi bir overclock ayarları siler kaldırmanız tekrar karışıklık yapamazsınız. |
|
| |||
| |||
| hey. teşekkürler! o inşaat para cezası. |
|
| |||
| |||
| glad to hear it. sen overclock karar sadece daha dikkatli next time. |