менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Відеокарта вимикається після OC?

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 лютого 2008, 16:52
Член групи

Гей, я розігнався My Video Card минулого тижня, і після мене, я поставив мою ATITool на запуск і завантажити мій OC Profile при запуску. Тепер, коли я відкриваю програму, яка активує мою відеокарту вентилятор, вентилятор йде протягом 2 секунд, потім вимикається разом з моїм монітором. Після цього я повинен перезавантажити комп'ютер. Будь-яка допомога? моєї точки відновлення також Dont роботі з деяких причин, тому я нахиляє використовувати. Коли я відновити мій комп'ютер вона включається, і на ньому не говорить.
Old 9 лютого 2008, 18:48
Донор групи

Я знаю, як пояснити, чому ваша система точок відновлення не працює. але я можу пояснити, чому ваша відеокарта вимикається разом з монітором. Ви розумієте, що від розгону, ви даєте карт більше напруги, чи не так?

Якщо ви використовуєте той же джерело живлення, що разом з комп'ютером, то ви знайшли вашу проблему. поставок не є достатньо сильним, щоб впоратися з навантаженням.

Не треба відновити комп'ютер більше, оскільки вона не допоможе вам у будь-якому випадку.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 9 лютого 2008, 20:13
Донор групи

Це або ви розігнався він занадто багато, і ваш монітор буде, тому що ваша карта вимикається.

Відновлення системи програмного забезпечення процедури. Розгін це апаратна процедура, вони не мають відношення один до одного.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 лютого 2008, 20:14
Член групи

Я знаю, що відновлення системи і не мають нічого OC разом, але їм говорили, що так, що люди звичай розповісти мою відновити мій комп'ютер.

Є в будь-якому випадку поставити свою відеокарту назад за замовчуванням. Всякий раз, коли я переходжу на мій ATITool Mess вгору відбувається
Old 9 лютого 2008, 20:20
Донор групи

будь-який з мізками, щоб допомогти Вам вирішити цю проблему ніколи не скаже вам відновити ваш комп'ютер, коли це явно пов'язана з роботою устаткування. Uninstall Tool ATI. потім встановити його заново і відкрити його знову. вона не може зробити безлад знову, якщо ви видалите його, тому що стирає будь-які розгону налаштування Ви можете зробити і Ви отримаєте все починати з нуля.
Old 9 лютого 2008, 20:33
Член групи

Ей. спасибо! Він відмінно працює.
Old 9 лютого 2008, 20:40
Донор групи

радий це чути. просто бути обережнішим наступного разу, коли ви вирішите розігнати.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.