![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я розігнався My Video Card минулого тижня, і після мене, я поставив мою ATITool на запуск і завантажити мій OC Profile при запуску. Тепер, коли я відкриваю програму, яка активує мою відеокарту вентилятор, вентилятор йде протягом 2 секунд, потім вимикається разом з моїм монітором. Після цього я повинен перезавантажити комп'ютер. Будь-яка допомога? моєї точки відновлення також Dont роботі з деяких причин, тому я нахиляє використовувати. Коли я відновити мій комп'ютер вона включається, і на ньому не говорить. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, як пояснити, чому ваша система точок відновлення не працює. але я можу пояснити, чому ваша відеокарта вимикається разом з монітором. Ви розумієте, що від розгону, ви даєте карт більше напруги, чи не так?
Якщо ви використовуєте той же джерело живлення, що разом з комп'ютером, то ви знайшли вашу проблему. поставок не є достатньо сильним, щоб впоратися з навантаженням. Не треба відновити комп'ютер більше, оскільки вона не допоможе вам у будь-якому випадку. Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це або ви розігнався він занадто багато, і ваш монітор буде, тому що ваша карта вимикається. Відновлення системи програмного забезпечення процедури. Розгін це апаратна процедура, вони не мають відношення один до одного.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я знаю, що відновлення системи і не мають нічого OC разом, але їм говорили, що так, що люди звичай розповісти мою відновити мій комп'ютер. Є в будь-якому випадку поставити свою відеокарту назад за замовчуванням. Всякий раз, коли я переходжу на мій ATITool Mess вгору відбувається |
|
| |||
| |||
| будь-який з мізками, щоб допомогти Вам вирішити цю проблему ніколи не скаже вам відновити ваш комп'ютер, коли це явно пов'язана з роботою устаткування. Uninstall Tool ATI. потім встановити його заново і відкрити його знову. вона не може зробити безлад знову, якщо ви видалите його, тому що стирає будь-які розгону налаштування Ви можете зробити і Ви отримаєте все починати з нуля. |
|
| |||
| |||
| Ей. спасибо! Він відмінно працює. |
|
| |||
| |||
| радий це чути. просто бути обережнішим наступного разу, коли ви вирішите розігнати. |