![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dell rozměru 4600 XFX 7600GT APG 1,5 harpuna beran Windows XP Přišel jsem z práce domů a zíral do počítače a dostali 640x480 s 4 bitovou barevnou kvalitu displeje a nelze jej změnit. I poté však čerstvý os a zkuste ed i disky CD a nvidia web site. Pokaždé, když počítač bude nastaven jeho usnesení 640x480 při instalaci disků. Dále jsem tryed s cílem zjistit, zda mabey to byl můj monitor a tryed jiný ale stále stejný rozlišením 640x480 a canot změnit v zobrazení vlastností. Mám tryed dvě různé grafické karty a oběma stejnou věc, a to dostat disky pro každé z nich od nvidia site.Need pomoci ..... BAD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| když říkáš nemůžete změnit nic, co jste vyzkoušeli? si klikněte pravým tlačítkem na plochu a vyberte příkaz Vlastnosti> Nastavení> přizpůsobit jezdce?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to možná špatný řidič.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| S-Video? Pomoci | NCC Speed | Graphics Cards & Monitory | 12 | 17. října 2008 21:02 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Thread Nástroje | |
| |