![]() |
|
| |||
| |||
| Dell διάσταση 4600 XFX 7600GT APG 1,5 GIG RAM Windows XP Ήρθα σπίτι από τη δουλειά και stared το pc και έχεις 640x480 με 4 bit χρώμα και την ποιότητα της οθόνης δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Στη συνέχεια, έκανε ένα νέο OS και προσπαθήστε ed τόσο από δίσκους CD και nvidia web site. Κάθε φορά που θα υπολογιστή ψήφισμά να 640x480 όταν εγκαταστήσετε τα ντράιβ. Επόμενη I tryed για να δείτε αν mabey είχα την παρακολούθηση και tryed άλλη, αλλά ακόμη και η ίδια 640x480 Res canot αλλαγή στην απεικόνιση του ιδιότητες. Έχω tryed δύο διαφορετικές κάρτες και τα δύο ίδιο πράγμα έκανε και λάβετε τις μονάδες για κάθε μία από τις nvidia site.Need βοήθεια BAD ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όταν λέτε δεν μπορείτε να αλλάξετε τις ΑΠΕ, τι έχετε δοκιμάσει; Εσύ δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ ιδιότητες> Ρυθμίσεις> προσαρμόσει ολισθητήρα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως ίσως λάθος οδηγός.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| S-Video? Βοήθεια | NCC Ταχύτητα | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 17 Οκτ 2008 21:02 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |