![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dell dimenziju 4600 XFX 7600GT APG 1,5 čeze ram Windows XP Sam došla kući s posla i buljila gore i pc dobio 640x480 sa 4 bitnu boju kvalitetu ekrana i ne mogu ga promijeniti. I onda nije svjež OS i pokušajte ed oba CD diskovi sa nvidia i web stranica. Svaki put kada računalo će se postaviti do rezolucije 640x480 kad sam instalirati pogonima. Sljedeća ja tryed vidjeti ako to je bio moj mabey monitor i tryed drugi, ali još uvijek isti 640x480 Res i canot promjenu u display properties. Imam tryed dva različita video kartica i oba ista stvar i nije dobio diskovi za svaki jedan iz nvidia site.Need pomoći ..... LOŠE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad ti kažeš da ne možete promijeniti res, što ste pokušali? Jeste li desni klik na desktopu i klikni properties> settings> klizača prilagodite?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao možda krivi driver.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| S-Video? Pomoć | Ncc Speed | Graphics Cards & Monitors | 12 | 17. listopad 2008 21:02 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |