![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Dell dimenzió 4600
XFX 7600GT APG 1,5 koncert ram Windows XP Jöttem haza a munkából, és bámult ki a számítógéphez, és van egy 640x480, 4 bit minőségű színes képernyőt és nem változtathatja meg. Aztán volt egy friss OS és próbálja ed két meghajtó a CD és az nVidia weboldalán. Minden alkalommal, amikor a számítógép fog állásfoglalását 640x480 amikor telepíti a meghajtókat. Tovább tryed, hogy lássa Mabey ez volt a monitor és tryed egy másik, de még mindig ugyanaz 640x480 Res és canot változást a kijelző tulajdonságait. Van tryed két videó kártya, és mindkettő ugyanazt a dolgot, és nem kap a meghajtók minden egyet az nVidia site.Need segítséget ..... BAD |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
amikor azt mondta, hogy nem változtathatja meg a dolog, mit akart? Te jobb klikk az asztalon, és kattintson a Tulajdonságok> Beállítások> csúszka beállításához?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy hangzik, mint talán a rossz driver.