![]() |
|
| |||
| |||
| Dell מימד 4600 XFX 7600GT APG 1.5 חלטורה ראם Windows XP אני בא הביתה מהעבודה ו stared את PC ו יש 640x480 עם 4 ביט צבע באיכות המסך ולא ניתן לשנות אותה. אז עשה טרי OS ונסה ED הן כונני CD מ ו Nvidia אתר האינטרנט. כל הזמן המחשב יהיה להגדיר את הרזולוציה ל 640x480 כשאני להתקין את הכוננים. אני tryed הבא כדי לראות אם mabey היה לי את המסך ואת tryed אחר אך עדיין אותו res 640x480 ו canot שינוי מאפייני תצוגה. יש לי שני tryed וידאו כרטיסים שונים ושניהם אותו דבר ועשה את הכוננים לקבל עבור כל אחד מן Nvidia site.Need עזרה BAD ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר אתה אומר שאתה לא יכול לשנות את מיל, מה יש לך ניסו? האם לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה, ולחץ על מאפיינים> הגדרות> להתאים את המחוון?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי זה נשמע כמו הנהג הלא נכון.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| S-Video??? עזרה | Ncc מהירות | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | -17 אוקטובר 2008 21:02 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| שרשרת כלים | |
| |