![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Dell Dimension 4.600
XFX 7600GT APG 1,5 koncertą avinas Windows XP Aš atėjau namo iš darbo ir pradžiai iki PC ir gavo 640x480 su 4 bitų spalvų kokybė ekraną ir negali pakeisti. Tada aš šviežios OS ir pabandyti ED abu diskus iš CD ir NVIDIA svetainės. Kiekvieną kartą, kai kompiuteris bus nustatyti jos rezoliuciją 640x480 įdiegus diskus. Kitas aš tryed pamatyti jeigu Mabey tai buvo mano stebėti ir tryed kitą, bet vis dar tos pačios 640x480 AEŠ ir canot pakeisti ekrano savybes. Turiu tryed dviejų skirtingų vaizdo plokščių ir abu tą patį padarė ir gauti už kiekvieną iš NVIDIA vienas diskai site.Need padėti ..... blogai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kai pasakysi tu negali pakeisti res, ką jūs bandėte? Ar dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite darbalaukį ir spustelėkite Ypatybės> Parametrai> koreguoti slankiklį?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Panašiai skambanti gal neteisingai vairuotojas.