![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dell wymiar 4600 XFX 7600GT APG 1,5 gig barana Windows XP Wróciłem z pracy i stared do komputera i dostałem 640x480 z 4 bitowym jakości kolorów ekranu i nie może go zmienić. I wtedy nie świeży os i spróbuj red. zarówno z dysków CD i NVIDIA w sieci Web. Za każdym razem komputer będzie rezolucję do 640x480 po zainstalowaniu dysków. I tryed Dalej, aby sprawdzić, czy to był mój Mabey monitorowania i tryed innego, ale wciąż te same 640x480 i Res canot zmiany w Właściwości: Ekran. Mam tryed dwóch różnych kart graficznych jak i zrobił to samo i uzyskać dyski dla każdego z nvidia site.Need pomóc ..... BAD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kiedy powiedzieć nie można zmienić rozdzielczości, co Pan próbował? Pan kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie i kliknij polecenie Właściwości> Ustawienia> ustawić suwak?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like a może zły sterownik.