![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Dell dimensiune 4600
XFX 7600GT APG 1.5 gig ram Windows XP Am venit acasă de la locul de muncă şi până stared PC şi are un 640x480 cu 4 biţi ecran color de calitate şi nu se poate schimba. Apoi am făcut un nou sistem de operare şi să încercaţi ed ambele unităţi de stocare de la CD-uri si site-ul nvidia. De fiecare dată când computerul se va stabili la rezoluţia 640x480 când am instala şofer. Înainte am tryed pentru a vedea dacă acesta a fost mabey meu monitorizeze şi să tryed altul, dar încă acelaşi 640x480 Res şi canot schimbare în proprietăţi de afişare. Am tryed două plăcile video şi de cât a făcut acelaşi lucru şi de a lua de unităţi pentru fiecare dintre ele de la nvidia site.Need ajuta ..... BAD |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Când spui tu nu poate schimba res, ce-ai încercat? te-ai click dreapta pe desktop şi faceţi clic pe Properties> Settings> regla slider?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sună ca şi cum poate greşit şofer.