![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Делл димензију 4600 КСФКС 7600ГТ АПГ 1,5 чезе рам Уиндоус КСП Сам дошла кући са посла и буљила горе и пц добио 640кс480 са 4 битну боју квалитет екрана и не могу да га променити. И онда није хладан ОС и покушајте ед оба ЦД дискови са НВИДИА и уеб сајт. Сваки пут када рачунар ће се поставити до резолуције 640кс480 кад сам инсталирате погонима. Следећа ја трыед видети ако то је био мој мабеы монитор и трыед други, али још увек исти 640кс480 Рес и цанот промену у дисплаы пропертиес. Имам трыед два различита видео картица и оба иста ствар и није добио дискови за сваки један из НВИДИА сите.Неед помоћи ..... ЛОШЕ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кад ти кажеш да не можете променити рес, што сте покушали? Јесте ли десни клик на десктопу и кликни пропертиес> сеттингс> клизача прилагодите?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као можда криви дривер.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| С-Видео? Помоћ | Нцц Спеед | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 17 октобар 2008 21:02 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |