![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Dell Dimension 4600 XFX 7600GT ПНГ 1,5 концерту RAM Windows XP Я прийшов з роботи додому і дивився ПК і отримала 640x480 з 4-бітний екран якість кольору і не можете його змінити. Потім я зробив нову ОС і спробувати Ед обох дисків з компакт-диска та карта NVIDIA Мережі. Кожен раз, коли комп'ютер буде встановити свою резолюцію до 640x480 при встановленні диска. Далі я Tryed чи Mabey було мого монітора і Tryed одного, але ще ж 640x480 ВДЕ і canot змін в настройках дисплея. Я Tryed двох різних відеокарт і як те ж саме зробили й отримати дисків для кожного з них за допомогою NVIDIA site.Need ..... ПОГАНО |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| коли ви кажете, ви не можете змінити дозволу, що ви пробували? Ви клацніть правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть Властивості> Налаштування> настроїти слайдер?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, може бути, неправильний драйвер.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| S-Video?? Допомогти | Ncc Speed | Графічні карти & Монітори | 12 | 17 жовтня 2008 21:02 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |