![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок желим да има видео улаз кабла који ће бити жуте кабл из жуте црвене и бијеле жице и приказати га на монитор. Нашао сам се попут тис на ебаы, али они кажу да су за ТВ оут. моје питање је ли то ови каблови могу се користити обрнуто. тако је жута жица је инпут и ВГА је излаз. хттп://цги.ебаы.цо.ук/ВГА-то-РЦА-СВ...3286.м14.л1318 каблове видио да су мушки ВГА жута жица женско. ће тај посао? хвала за помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА донт мислити кабловског ће сама по себи довољна. Ја белиуве потребан вам је конвертер попут ово један
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://цги.ебаы.цо.ук/КСБокс-360-то-РГ...3286.м14.л1318 али хвала за помоћ Аныуаы |
|
| |||
| |||
| ће тај посао: хттп://цги.ебаы.цом/КСГА-БОКС-1024кс768...ККцмдЗВиеуИтем пронађено је доста јефтинија на ебаы ук |
|
| |||
| |||
| захвалност за ваша помоћ Ваше никад не верујем да ће ове, али продавац у ебаы ук да сам размишљати о куповини из сасвим је исто име као и дућан ти дао мени. хттп://цги.ебаы.цо.ук/КСГА-Цонвертер-...3286.м14.л1318 чудна коинциденција:) |
|
| |||
| |||
| Хмммммм. ................. након читања 15 негативни феедбацкс за овај продавац, мисли ми ово одело може бити најбољи избегавати свеукупно |
|
| |||
| |||
| ыер испрва мислио сам да изгледао као добра продавац са 98% повратне информације, али након читања оне негативне сам мало забринута срећом увек сам прочитати пре постављања феедбацк понуду, тако да сам сигурна. Хвала за један дан информације, ебаыс лоофинг мало сумњичави ћу вероватно морати, преузмите га са дторе да ти мене хвала опет:) |
|
| |||
| |||
| Лично бих рећи .... ставити на први линк сам ти дао: хттп://ууу.ариа.цо.ук/Продуцтс/Перип...родуцтИд=28619 то је добро позната и опрема, иако је мало скупљи ..... барем ћете добити робе |