![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im debat mezi 3 comps které Jediným rozdílem je jejich video-karty 1) Grafická karta ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 video-karty, která je lepší pro nejnovější hry rád, Crysis, fifa 09, a tak dále * ps * Mám jiný notebook na paměti, že má nvidia 8200, ale má 1.9ghz, na rozdíl od ostatních 3, která má 2.0ghz .. ano ano .... thx předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsou všechny odpadky, které mají být upřímný.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jsou to všechno trochu rubish je tento notebook na hraní her, nebo je to pro obecné použití a občasné hraní? Jaký máte rozpočet na notebooku?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herní notebook je oxymorón. Použijte laptop pro čisté a zpracování textu. To je důvod, je to přenosné.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use my laptop pro hraní (viz sig) a můžu max z Half Life 2 @ 1920x1200 s průměrem 60fps, jo, ale všechny tyto výše zmíněné palubě / věnuje jsou nesmysl, pokud chcete hrát jakoukoliv posledních her
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Grafickou kartu Nvidia Otázka! | predatorgx | Graphics Cards & Monitory | 2 | 8. listopadu 2008 03:22 |
| Nejnovější na start menu UŽ! | Mike0001 | Operační systémy Windows | 4 | 15. srpna 2008 12:41 |
| Nedávné chyba s firefox | Aiko | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 13. prosince 2007 17:17 |
| PC Games | Počítačové Spec | PC a herní konzole | 12 | 29. prosinec 2006 19:22 |
| Thread Nástroje | |
| |