![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| im συζητάμε μεταξύ 3 comps οποία μόνη διαφορά είναι τα βίντεο-κάρτα 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 κάρτα βίντεο που είναι καλύτερα για τα τελευταία παιχνίδια όπως? crysis, FIFA 09, και ούτω καθεξής * ps * έχω άλλο laptop κατά νου, αυτό έχει μια nvidia 8200, αλλά έχει 1.9ghz, σε αντίθεση με τα άλλα 3, το οποίο πρέπει 2.0ghz .. ναι όντως .... thx εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχουν όλα τα σκουπίδια για να είμαστε ειλικρινείς.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όλοι είναι λίγο rubish, είναι αυτό το laptop για gaming, ή είναι για γενική χρήση και περιστασιακή gaming; Τι έχετε προϋπολογισμού για το φορητό υπολογιστή;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaming laptop είναι οξύμωρο σχήμα. Χρησιμοποιήστε ένα laptop για καθαρό και επεξεργασία κειμένου. Αυτός είναι ο λόγος είναι φορητές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιώ laptop μου για gaming (βλ. sig) και μπορώ να αναφέρονται το μέγιστο Half Life 2 @ 1920x1200 με μέσο όρο 60fps, ναι, αλλά όλα τα επί του σκάφους, που αναφέρονται παραπάνω / αφιερωμένη είναι σκουπίδια, εάν θέλετε να παίξετε ένα πρόσφατα παιχνίδια
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Nvidia κάρτα οθόνης ερώτηση! | predatorgx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 8 Νοε 2008 03:22 |
| Πιο πρόσφατες για έναρξη μενού GONE! | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 15 Αυγ 2008 12:41 |
| Πρόσφατες λάθους με Firefox | Aiko | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 13 Δεκ. 2007 17:17 |
| PC Games | Computer Spec | PC & Console Gaming | 12 | 29 Δεκ. 2006 19:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |