![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| IM debatno između 3 comps kojih je samo razlika je u njihovom video kartice 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (uma) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 koji video-kartica je bolje za igre kao što je nedavni; crysis, FIFA 09, i tako dalje * ps * imam drugi laptop na umu, da ima nvidia 8200, ali je 1.9ghz, za razliku od drugih 3 koji ima 2.0ghz .. pa tako .... thx unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoji sve gluposti da budem iskren.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, svi su malo rubish je ovaj laptop za igranje, ili je to za opće uporabe, a povremeno igranje? Što da li vi imati proračun za laptop?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaming laptop je oksimoron. Koristite laptop za net i obrada teksta. To je razlog da je prenosiv.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Li koristiti svoj laptop za igranje (vidi sig) i mogu max out Half Life 2 @ 1920x1200 s prosjekom od 60fps, da, ali sve od gore navedenih onboard / namjenski su gluposti, ako želite igrati bilo koji nedavne igre
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Nvidia Videocard Pitanje! | predatorgx | Graphics Cards & Monitors | 2 | 8. studeni 2008 03:22 |
| Most recent na početni izbornik otišao! | Mike0001 | Windows Operating Systems | 4 | 15. kolovoz 2008 12:41 |
| Nedavne greška sa krijesnica | Aiko | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 13. prosinac 2007 17:17 |
| PC Igre | Computer Izvanred | PC & konzole Igre | 12 | 29. prosinac 2006 19:22 |
| Thread Tools | |
| |