![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im vitaidőt között 3 comps amelynek egyetlen különbség az, hogy a videó-kártya 1), ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 , amely a videó-kártya is jobb, mint a legújabb játékokat, Crysis, FIFA 09 és így tovább ps * * Van egy laptop előtt, hogy van egy nVidia 8200, de 1.9ghz, ellentétben a másik 3, amely 2.0ghz .. igen igen .... thx előre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt az összes szemetet, hogy őszinte legyek.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ezek mind egy kicsit Rubish, ez a laptop a szerencsejáték, vagy pedig általános használatra és alkalmi játékokhoz? Mi költségvetésben van-e a laptop?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaming laptop egy oximoron. Használd a laptop a nettó és szövegszerkesztő. Ez az oka, hogy a hordozható.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use my laptop a játékokhoz (lásd sig) és én is ki max Half Life 2 @ 1920x1200 átlagosan 60fps, igen, de az összes fent említett fedélzeti / elkötelezett a szemét, ha azt akarjuk, hogy játsszon a legújabb játékok
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|