![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| IM דיון בין 3 comps אשר ההבדל היחיד הוא שלהם כרטיס וידאו 1) ATI RADEON X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 וידאו בו כרטיס טוב יותר עבור משחקים כמו האחרונות; crysis, fifa 09, וכן הלאה * נ.ב. * יש לי מחשב נייד נוסף בחשבון, יש לה Nvidia 8200, אך יש 1.9ghz, שלא כמו האחרים 3 אשר 2.0ghz .. אז כן .... thx מראש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שם כל זבל להיות כנים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, הם כולם קצת rubish, זה הנייד של המשחק, או שזה בכלל עבור משתמשים מזדמנים ואת המשחקים? מה התקציב יש לכם את המחשב הנישא?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| משחקים הנייד הוא oxymoron. השתמש נטו עבור מחשב נייד ו תמלילים. זוהי הסיבה היא ניידים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש נייד עבור המשחקים שלי (ראה sig) ואני יכול מקסימום החוצה חצי החיים 2 @ 1920x1200 עם ממוצע של 60fps, כן, אבל את כל המוזכר לעיל onboard / מוקדש הם זבל אם אתה רוצה לשחק בכל המשחקים האחרונים
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| Nvidia Videocard שאלה! | predatorgx | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 8 נובמבר 2008 03:22 |
| האחרונים על תפריט התחל נעלם! | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -15 לאוגוסט 2008 12:41 |
| לאחרונה שגיאה עם Firefox | Aiko | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 13 דצמבר 2007 17:17 |
| PC Games | מחשב Spec | PC & קונסולת משחקים | 12 | 29 דצמבר 2006 19:22 |
| שרשרת כלים | |
| |