![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im debatų tarp 3 comps, kurie skiriasi tik jų vaizdo kortelė 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 kuri vaizdo korta geriau naujausių žaidimų, pavyzdžiui, crysis, FIFA 09, ir tt * PS * aš turiu kitą nešiojamas omenyje, jis turi nvidia 8200, bet turi 1.9GHz, skirtingai nei kitos 3, kuris 2.0GHz .. taip yea .... thx iš anksto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra visos šiukšlės turi būti sąžiningi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, jie visi yra šiek tiek rubish, tai žaidimų nešiojamas kompiuteris, ar tai bendro naudojimo ir retkarčiais žaidimus? Koks biudžetas Jums yra nešiojamas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žaidimų nešiojamas oxymoron. Naudokite tinklais ir tekstų kompiuteryje. Štai priežastis, tai nešiojamas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use my laptop žaidimų (žr. sig), ir galiu persistengti Half Life 2 @ 1920x1200 ir apie 60fps vidurkis, yeah, bet visų minėtų Borto / yra skirta šiukšlių, jei norite žaisti visus naujausius žaidimus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| NVIDIA Videocard klausimą! | predatorgx | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 8, 2008 03:22 |
| Naujiena START meniu Gone! | Mike0001 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugpjūtis 15, 2008 12:41 |
| Naujausi klaidą su Firefox | Aiko | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 13 gruodis 2007 17:17 |
| PC Games | Kompiuterių Spec | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 29 gruodis 2006 19:22 |
| Temos įrankiai | |
| |