![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im debatujących między 3 Comps które Jedyną różnicą jest ich karty wideo 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 karty video, które jest lepsze dla najnowszych gier jak; Crysis, FIFA 09, i tak dalej * PS * Mam na myśli laptop ma NVIDIA 8200, ale 1.9ghz, w odróżnieniu od innych 3, który ma 2,0 GHz .. so yea .... thx z góry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wszystkie śmieci, które mają być szczery.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, wszystkie są trochę rubish, jest to laptop do gier, czy też do użytku ogólnego i okazjonalny gra? Jaki budżet masz na laptopie?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaming laptop jest oksymoron. Użyj laptopa do sieci i przetwarzania tekstu. To powód to przenośne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogę używać laptopa do gier (patrz sig) i mogę max obecnie Half Life 2 @ 1920x1200 przy średniej 60fps, tak, ale wszystkie z wymienionych powyżej pokładzie / dedykowane są śmieci, jeśli chcesz zagrać w dowolne gry ostatnich
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |