![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im de discuţii între 3 comps care Singura diferenţă este lor video-card 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (Uma) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 video-card, care este mai bine pentru recente jocuri similare; Crysis, FIFA 09, şi aşa mai departe * PS * i-au în vedere un alt laptop, are un nvidia 8200, dar a 1.9ghz, spre deosebire de alte 3 care a 2.0GHz .. deci ce zic .... thx in avans |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu toate gunoaie pentru a fi cinstit.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, toate sunt un pic rubish, este acest laptop pentru jocuri, sau este pentru uz general şi ocazionale de jocuri? Ce buget ai pentru laptop?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocuri laptop este un oxymoron. Folosiţi un laptop pentru net şi prelucrare de text. Asta e motivul pentru care este portabil.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I-mi folosesc laptop pentru jocuri (a se vedea sig) şi nu pot max afară Half Life 2 @ 1920x1200 cu o medie de 60fps, da, dar tot de la menţionate mai sus la bord / dedicat sunt prostii, dacă doriţi să joace orice recente jocuri
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
![]() |
|
| Marcaje |