![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
im diskusií medzi 3 comps ktoré Jediným rozdielom je ich video-karty
1) Grafická karta ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150 (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 video-karty, ktorá je lepšia pre najnovšie hry rád, Crysis, fifa 09, a tak ďalej * Pz * Mám iný notebook na pamäti, že má nvidia 8200, ale má 1.9ghz, na rozdiel od ostatných 3, ktorá má 2.0GHz .. áno áno .... thx vopred |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie sú všetky odpadky, ktoré majú byť úprimný.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Áno, sú to všetko trochu rubish je tento notebook na hranie hier, alebo je to pre všeobecné použitie a občasné hraní? Aký máte rozpočet na notebooku?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Herné notebook je oxymorón.
Použite laptop pre čisté a spracovanie textu. To je dôvod, je to prenosné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I use my laptop pre hranie (pozri sig) a můžu max z Half Life 2 @ 1920x1200 s priemerom 60fps, jo, ale všetky tieto vyššie uvedené palube / venuje sú nezmysel, ak chcete hrať akúkoľvek posledných hier
|