![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| їм обговорювати між 3 привілеї яких єдиною відмінністю є їх відео-карту 1) ATI Radeon X1250 2) NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) 3) Intel ® Graphics Media Accelerator X3100 який відео-карта є найкращим за останні ігри типу; Crysis, FIFA 09, і так далі * * PS У мене є інший ноутбук на увазі, він має NVIDIA 8200, але має 1.9GHz, на відміну від інших 3 якого 2.0GHz .. да .... такого Thx заздалегідь |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там все сміття бути чесним.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, вони всі трохи Рубіш, це ноутбук для ігор, або це для загального користування, і час від часу гри? Який бюджет у вас на ноутбуці?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігровий ноутбук це оксюморон. Використовуйте ноутбук для мережі і обробки текстів. Ось у чому причина його портативним.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовувати свій ноутбук для ігор (див. SIG), і я можу Макс із Half Life 2 @ 1920x1200 в середньому 60fps, так, але всі згадані вище бортових / Dedicated є сміттям, якщо ви хочете грати в будь-які сучасні ігри
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 1 | 4 лютого 2009 04:19 |
| Відеокарти Nvidia Вопрос! | predatorgx | Графічні карти & Монітори | 2 | 8 листопада 2008 03:22 |
| Останній на старті GONE меню! | Mike0001 | Операційні системи Windows | 4 | 15 серпня 2008 12:41 |
| Остання помилка в Firefox | Aiko | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 13 грудня 2007 17:17 |
| Pc Ігри | Комп'ютерні Spec | PC & консоль Gaming | 12 | 29 грудня 2006 19:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |