Říká Vista Display Driver přestal reagovat a byla obnovena Mám to snad jednou za měsíc, jsem nVidia a Vista stejně, osobně nejsem příliš postupně, je to poměrně vzácné o dolu a je to jen 1 nebo 2 sekundy. My řidiči nebyli zcela aktuální, takže si stáhli nejnovější včera, jen čeká, aby viděli, zda to platí nebo ne.
Don't jste přeinstalovat OS, jako je výše .. Já bych být neuvěřitelně překvapeni, že pokud je vyřešen, a je to opravdu nemá cenu se smutek ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160
Můj systém: FordyPC Processor (s): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Základní deska: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | Paměť RAM: PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz | Grafické karty (s): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb | Zvuková karta:
| Pevný disk (y): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt | Optická mechanika (s): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W | Chlazení: Sklad | Síť / Internet: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (s): 2 x Acer P193WAd | Operační systém (y): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |