![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| računalo ima bin OK od 2 dana sada ikada put sam login ja dobiti ovu poruku i moju scrren ide crno četiri 2 sekunde Imam deinstaliran sve vozače i grafika ponovno instalira ih i čuva ovo dešava. IM zaglavi što to probati sljedeći bilo koji ideja? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je poznati problem s Vidik .... idi na Nvidia's website i preuzimanje datoteka najnoviji vozač, koji je trebao riješiti ga.
| |||
| |||
| hmph, ovo mi se dogodilo, ali na XP, ako gore navedeni thread dosent radu, tada ćete možda morati ponovo instalirati operacijski sustav |
|
| |||
| |||
| I get it, možda jednom mjesečno, I'm nVidia i Vista, te personaly Nisam previše fazama, to je prilično rijetko na moj i to je samo 1 ili 2 sekunde. Moji su bili vozači ne sasvim do danas, tako da sam skinuti najnoviju jučer, samo čekaju da vide ako drži da se ili ne. Nemoj reinstalirati OS ste kao gore .. Identifikacija 'biti iznenađen ako je nevjerojatno da se to riješi, a to stvarno ne isplati rastuži ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ATI Radeon X550 display driver | Lazer08 | Multimedija i kodeci | 0 | 12. lipnja 2009 22:23 |
| IBM T43 Display Driver problem | darshpreet | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. lipnja 2009 03:14 |
| Vista registra prestao | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 1 | 20. Ruj 2008 05:00 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Vista 64 - explorer ne reagira | Jdouglas | Windows Operating Systems | 12 | 1. siječanj 2008 08:21 |
| Thread Tools | |
| |