![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kompiuteris bin Gerai, nes dabar vis 2day kartą prisijungęs I get this message, ir mano scrren pereiti juoda keturi 2 sekundes Turiu pašalintas visas grafikos tvarkykles ir įdiegti jas iš naujo, ir tai kartosis. im stuck ką pabandyti kitą Any ideas? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra žinoma problema su Vista .... Eikite į NVIDIA interneto svetainėje ir atsisiųskite naujausią tvarkyklę, kuri turėtų išspręsti.
| |||
| |||
| hmph, tai atsitiko man, o ant XP, jei pirmiau thread dosent darbą, tuomet jums gali tekti iš naujo įdiegti operacinę sistemą |
|
| |||
| |||
| Man tai gal kartą per mėnesį, aš nVidia ir Vista taip pat, personaly aš nelabai etapais, tai yra gana retas mano, ir tai tik 1 ar 2 sekundes. Mano vairuotojai buvo ne visai iki dienos, todėl aš atsisiųsti naujausią vakar, tik ir laukia, ar kad atsirastų, ar ne. Negalima įdiegti you're OS, kaip aukščiau .. Būčiau nepaprastai nustebino jei išspręstas, ir jis tikrai nėra verta pucia .. |